Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/vvisit_counter.php on line 32

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 28

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 120

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 123

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/vvisit_counter.php on line 38

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/vvisit_counter.php on line 92

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/vvisit_counter.php:32) in /home3/danddir/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
شناخت چای

Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::fetchHead() should not be called statically in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.php on line 26

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/helper.php on line 151

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.php on line 29

Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::getType() should not be called statically in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.php on line 101

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/helper.php on line 101

Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::getModules() should not be called statically in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.php on line 109

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/helper.php on line 106

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.php on line 111

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

ایجاد یک حساب کاربری

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده ضروری است.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/templates/jm_arise/blocks/header.php on line 17

dandd

چرا جومی ؟

شرکت جومی امنیت قالب های خود را طبق استاندارد های جهانی قرار داده وبه شمامشتریان عزیز تظمین می نماید.

ادامه مطلب

خدمات جومی ؟

شرکت جومی اراپه کننده قالب های فارسی جوملا ، افزونه های فارسی جوملا و هاست ویژه جوملا نیز می باشد.

ادامه مطلب

راه های تماس ؟

راه های تماس با جومی : ارسال تیکت ،پشتیبانی آنلاین ،ارسال ایمیل ،تلفن شرکت وشبکه های اجتماعی می باشد.

ادامه مطلب


Strict Standards: Non-static method modBtContentSliderHelper::fetchHead() should not be called statically in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_contentslider/mod_bt_contentslider.php on line 89

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_contentslider/helpers/helper.php on line 69

دی اند دی

شناخت چای

 گیاه چای در همه  انواع ان یکی است اما وقتی در اب و هوای مختلف رشد می کند و چون جزء گیاهانی است که خیلی سریع تغییراتی در ان حاصل میشود به همین دلیل تنوع ظاهری مییابد.

  بوی چای حرف اول را در حدس مزه و طعم چای میزند ولی به هر حال تا وقتی چای را دم نکنیم نمی توانیم جلوتر برویم,رنگ سیاه چای هم مشخصه دوم مرغوب بودن است

منطقه جغرافیایی در کمیت و کیفیت مواد معطر کننده و تلخ کننده مؤثر است به همین دلیل چای برخی نقاط خوش طعم تر است.

هرچه چای سیاه پودرتر باشد رنگ تولیدی تیره تر است

برای دم کردن چای ابتدا باید اب کاملا جوش بیاید و بعد از جوش امدن ان شعله باید کم باشد تا حالت جوش اب از بین برود یک سوم قوری را از اب جوش پر میکنیم به طوری که باید قسمتی از قوری خالی باشد و بعد از ان روی حرارت ملایم چای را دم میکنیم قوری چینی بهترین نوع جنس برای دم کردن چای است .

 

چای طبیعی در مدت کوتاه رنگ غلیظی پیدا نمیکند مطمئنا چای طبیعی و بدون رنگ اضافه شده سالم تر و بهتر است

 

زمانی که چای خوب را در استکان میریزیم 15 دقیقه زمان لازم است تا حالت ان تغییر کند و اگر زود تر از این زمان رنگ چای تغییر کرد یا موادی در ان ته نشین شد این چای ,چای مطلوبی نیست.

 

نظرات توییتر

 هانیه : سایت بسیار جالبی دارید    images

 

    لاله : لطفا قالب های رایگان بیشتری بگذارید    images223

 

   مرجان : لطفا بخش افونه ها را افزایش دهید    images22