ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

ایجاد یک حساب کاربری

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده ضروری است.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *

dandd

چرا جومی ؟

شرکت جومی امنیت قالب های خود را طبق استاندارد های جهانی قرار داده وبه شمامشتریان عزیز تظمین می نماید.

ادامه مطلب

خدمات جومی ؟

شرکت جومی اراپه کننده قالب های فارسی جوملا ، افزونه های فارسی جوملا و هاست ویژه جوملا نیز می باشد.

ادامه مطلب

راه های تماس ؟

راه های تماس با جومی : ارسال تیکت ،پشتیبانی آنلاین ،ارسال ایمیل ،تلفن شرکت وشبکه های اجتماعی می باشد.

ادامه مطلب

دی اند دی

شناخت چای

 گیاه چای در همه  انواع ان یکی است اما وقتی در اب و هوای مختلف رشد می کند و چون جزء گیاهانی است که خیلی سریع تغییراتی در ان حاصل میشود به همین دلیل تنوع ظاهری مییابد.

  بوی چای حرف اول را در حدس مزه و طعم چای میزند ولی به هر حال تا وقتی چای را دم نکنیم نمی توانیم جلوتر برویم,رنگ سیاه چای هم مشخصه دوم مرغوب بودن است

منطقه جغرافیایی در کمیت و کیفیت مواد معطر کننده و تلخ کننده مؤثر است به همین دلیل چای برخی نقاط خوش طعم تر است.

هرچه چای سیاه پودرتر باشد رنگ تولیدی تیره تر است

برای دم کردن چای ابتدا باید اب کاملا جوش بیاید و بعد از جوش امدن ان شعله باید کم باشد تا حالت جوش اب از بین برود یک سوم قوری را از اب جوش پر میکنیم به طوری که باید قسمتی از قوری خالی باشد و بعد از ان روی حرارت ملایم چای را دم میکنیم قوری چینی بهترین نوع جنس برای دم کردن چای است .

 

چای طبیعی در مدت کوتاه رنگ غلیظی پیدا نمیکند مطمئنا چای طبیعی و بدون رنگ اضافه شده سالم تر و بهتر است

 

زمانی که چای خوب را در استکان میریزیم 15 دقیقه زمان لازم است تا حالت ان تغییر کند و اگر زود تر از این زمان رنگ چای تغییر کرد یا موادی در ان ته نشین شد این چای ,چای مطلوبی نیست.

 

نظرات توییتر

 هانیه : سایت بسیار جالبی دارید    images

 

    لاله : لطفا قالب های رایگان بیشتری بگذارید    images223

 

   مرجان : لطفا بخش افونه ها را افزایش دهید    images22