Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/vvisit_counter.php on line 32

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 28

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 120

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 123

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/vvisit_counter.php on line 38

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/vvisit_counter.php on line 92

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/danddir/public_html/plugins/system/vvisit_counter/vvisit_counter.php:32) in /home3/danddir/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
نكات طلايي در پخت برنج

Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::fetchHead() should not be called statically in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.php on line 26

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/helper.php on line 151

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.php on line 29

Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::getType() should not be called statically in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.php on line 101

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/helper.php on line 101

Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::getModules() should not be called statically in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.php on line 109

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/helper.php on line 106

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.php on line 111

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

ایجاد یک حساب کاربری

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده ضروری است.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/templates/jm_arise/blocks/header.php on line 17

dandd

چرا جومی ؟

شرکت جومی امنیت قالب های خود را طبق استاندارد های جهانی قرار داده وبه شمامشتریان عزیز تظمین می نماید.

ادامه مطلب

خدمات جومی ؟

شرکت جومی اراپه کننده قالب های فارسی جوملا ، افزونه های فارسی جوملا و هاست ویژه جوملا نیز می باشد.

ادامه مطلب

راه های تماس ؟

راه های تماس با جومی : ارسال تیکت ،پشتیبانی آنلاین ،ارسال ایمیل ،تلفن شرکت وشبکه های اجتماعی می باشد.

ادامه مطلب


Strict Standards: Non-static method modBtContentSliderHelper::fetchHead() should not be called statically in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_contentslider/mod_bt_contentslider.php on line 89

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home3/danddir/public_html/modules/mod_bt_contentslider/helpers/helper.php on line 69

دی اند دی

نكات طلايي در پخت برنج

 

1.اگر ميخواهيد برنج سفيد ابكش درست كنيد بهتر است داخل اب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل يا يك چوب دارچين بيندازيد اين طوري هم برنج خوش طعم ميشود هم رنگ نميگيرد 

.                            2.هميشه اضافه كردن دانه كنجد و كره و روغن زيتون به برنج طعم بهتري ميدهد.                  3.اگر ميخواهيد ته چين درست كنيد داخل برنج در حال جوش زردچوبه بريزيدو پس از ابكش كردن به برنجتان زعفران بزنيد با اين روش هم طعم زعفران حفظ ميشود و هم رنگ برنج زردتر خواهد شد.         4.اگر عادت داريد برنج مهماني را يكي دو روز قبل خيس كنيد حتما داخل اب ان چندعدد  دانه هل  برگ بو  برگ پونه  يا برگ نعناع تازه  بريزيد تا برنج خوش طعم تري را جلو مهمان ها بگذاريد .                   5.موقع جوشاندن برنج داخل اب ان ميتوانيد دو قاشق اب ليمو يا سركه بريزيد تا رنگش سفيد شودو قد بكشد بعضي ها از حلقه هاي پياز استفاده ميكنند  بعضي نيز در پايان كار وقتي ميخواهند برنج را ابكش كنند كمي يخ داخل برنج ميريزند تا بهتر قد بكشد  بعضي اشپز هاي خبره و قديمي از مقدار كمي زاج كوبيده استفاده ميكنند  كه در صورت تهيه چلو براي اينكه برنج سفيدتر شود يك قطعه كوچك زاج (به اندازه يك فندق)را كوبيده در اب برنج يا نصفه شيشه ماست را به تدريج بعد از ريختن برنج داخل ظرف ميريزن و بعد اب كشي ميكنند.                                                                                                                   6.وقتي برنج را خيس ميكنيد نمك اضافه نكنيد بلكه اب ان را بگذاريد جوش بيايد سپس كمي اب سرد اضافه كنيد و بعد نمك اضافه كنيد ان گاه مدتي صبر كرده و برنج را اضافه كنيد و سپس ابكشي نماييد همچنين ميتوانيد كمي اب نارنج به ان اضافه كنيد و بعد ابكشي نماييد.                                                                     

نظرات توییتر

 هانیه : سایت بسیار جالبی دارید    images

 

    لاله : لطفا قالب های رایگان بیشتری بگذارید    images223

 

   مرجان : لطفا بخش افونه ها را افزایش دهید    images22